woensdag 22 april 2009

3 opmerkingen:

  1. Tot mijn verrassing ontdekte ik (via aanwijzingen in mijn 'statistieken') mijn weblog in uw 'lijst van blogs' hiernaast, in een gezelschap waar ik geheel verlegen van wordt. Na het bekijken van uw vele eigen blogs werd die verlegenheid nog groter. Het ene is nog mooier dan het andere, maar mijn favoriet is geloof ik dat van de boodschappenlijstjes. Onmogelijk ze allemaal te gaan volgen, al zou ik het graag willen. Maar men moet werken en lezen en planten gieten en koken en zelf bloggen enz. enz. Maar af en toe zal ik zeker kijken!
    Groet, schrvrdzs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tot mijn verrassing ontdekte ik (via mijn 'statistieken') mijn weblog in uw 'lijst van blogs', hiernaast, in een gezelschap waar ik geheel verlegen van word.
    De wegen op het internet zijn onnaspeurbaar, maar je komt nog eens ergens!
    Groet, schrvrdzs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik geloof dat ik inmiddels 2 (en nu dus 3) maal gereageerd heb... Sorry!! Ik zag niet dat er eerst goedkeuring moest volgen en dacht dat het was misgegaan. Inmiddels is me ook duidelijk geworden dat ik een beetje verdwaald geraakt was in de vele blogs. Ik dacht dat het boodschappenbriefjesblog ook van u was, maar zag later hoe het zat. Teveel nieuws en moois tegelijk!

    BeantwoordenVerwijderen